Tervetuloa tutustumaan hevosiimme!

Latvialainen puoliverinen

Kavingtona

Kavingtona eli Kukka on iso ja suuriliikkeinen puoliveritamma, joka on syntynyt 2001. Kiltti ratsastaa ja tykkää hypätä.
Suomenhevonen

Villitar

Villitar eli Elsa on kiltti ja sosiaalinen suomenhevostamma. Elsa on syntynyt vuonna 2011. Elsa toimii parhaiten koulussa ja maastossa, esteilläkin kiipeää parhaansa mukaan yli.
Eestinponi

Kapri

Kapri on 140 cm korkea eestinponiruuna. Kapri on kiltti, mutta sillä on aina pieni veikeä pilke silmäkulmassa. Kaprin syntymävuosi on 2008. Maastossa Kapri on parhaimmillaan.
Puoliveritamma

Venda

Venda, kutsumanimeltään Vanda on iso puoliveritamma. Vanda on kouluratsastuksessa hieman jäykkä, mutta esteillä parhaimmillaan, varsinkin maastoesteillä. Säkäkorkeutta löytyy 170 cm ja syntymävuosi on 2005.

Puoliveriruuna

Wallu

Wallenberg Valentino, tuttavallisemmin Wallu, on upea musta vuonna 2007 syntynyt ruuna. Wallu on helppo ratsastettava, sillä on hyvä, oma eteenpäinpyrkimys. Wallu toimii kentällä, maastossa, esteillä ja maastoesteillä mallikkaasi. Säkäkorkeus 145 cm.

Suomenhevonen

Rostiina

Rostiina on 2003 syntynyt suomenhevostamma. Säkäkorkeutta on 155 cm. Rostiinan vahvuus on esteet, missä se tuo epavarmemmankin hypääjän maaliin asti. Myös maastossa toimii hyvin.
Puoliverinen

Aamori

Amor De Agosto on Wallun ja Monan varsa, joka on syntynyt 2014. Aamorin askeleet ovat superpehmeät istua. Aamorin säkä on 140cm.

Eestinponi

Leksi

Leksi on pieni ja pippurinen eestinponitamma. Säkäkorkeutta löytyy 140 cm verran. Leksi tykkää hypätä ja toimii alkeisratsastajilla mallikkaasti talutuksessa. Leksi on syntynyt 2014.
Puoliverinen

Vascues

Vascues eli Tykki on vuonna 2016 syntynyt puoliveriruuna. Tykki on luonteeltaan lempeä ja sosiaalinen. Tykki toimii mallikkaasti sekä esteillä että koulussa vähän kokeneemman ratsastajan kanssa, ja maastossa on toiminut vetohevosen roolissa. Kuitenkin talutustunneilla Tykki toimii myös perheen pienimpien kanssa esimerkillisesti.
Puoliverinen

Mona

Moneta eli Mona on 1998 syntynyt puoliveritamma. Mona on herkkä ja taitava, mutta silti sopii myös alkeisratsastajille. Mona on Aamorin ja Tupun emä, ja säkäkorkeutta löytyy 165 cm.

Risteytysponi

Fööli

Fööli on vuonna 2022 syntynyt risteytysponitamma. Föölistä on kovaa vauhtia tulossa hyvä unelmaponi pienemmille ratsastajille. Fööli on kiltti ja ikäisekseen todella fiksu. Föölistä on tulossa n. 130-135cm korkea.
Irlannincob/puoliverinen risteytys

TooLate

Tupu on vuonna 2023 syksyllä syntynyt tammavarsa, jonka emä on tallin tuntihevonen Mona ja isä tallilla vieraillut irlannincob ori Arttu. Tupulta löytyy sopivasti pilkettä silmäkulmasta ja siitä odotetaan tulevaisuudessa n. 150cm korkeaa muhkeaa tuntihevosta.
Suomenhevonen

Hyrskyn Hurja

Hessu on vuonna 2017 syntynyt suomenhevosruuna, jonka säkäkorkeus on noin 145 cm. Hessu taitaa koulu-, este- ja maastoesteet sekä kärryjen vetämisen. Hessun tunnistaa parhaiten upeasta blondista harjasta.
Suomenhevonen

Riski-Mikko

Riski-Mikko on yksityinen ja sen omistaa Tarja Tynilä. Mikko on kiltti ja pullea suomenhevosruuna. Se on syntynyt 2007 ja on 155cm korkea.

Lämminverinen

Flicka

Flicka on yksityinen, ja sen omistaa Rosa Turkia. Flicka on vuonna 2013 syntynyt lämminveritamma, ja se on luonteeltaan herkkä ja lempeä, vaikka välillä omaa myös tammamaisia päiviä.