Skip to content

Tervetuloa tutustumaan hevosiimme!

Latvialainen puoliverinen

Kukka

Kavingtona. Kukka on iso ja suuriliikkeinen puoliveritamma, joka on syntynyt 2001. Kiltti ratsastaa ja tykkää hypätä.

Suomenhevonen

Jetsi

Jetsi on tallin suurin hevonen, säkäkorkeudeltaan 174 cm. Tämä suomenhevosruuna on jo puoliksi eläkkeellä, mutta tekee helppoja tunteja muutamia viikossa. Jetsi on syntynyt 1997. Jetsi on luonteltaan pomminvarma.

Eestinponi

Kapri

Kapri on 140 cm korkea eestinponiruuna. Kapri on kiltti, mutta sillä on aina pieni veikeä pilke silmäkulmassa. Kaprin syntymävuosi on 2008. Maastossa Kapri on parhaimmillaan.

Puoliveritamma

Venda

Venda, kutsumanimeltään Vanda on iso puoliveritamma. Vanda on kouluratsastuksessa hieman jäykkä, mutta esteillä parhaimmillaan, varsinkin maastoesteillä. Säkäkorkeutta löytyy 170 cm ja syntymävuosi on 2005.

Puoliveriruuna

Wallu

Wallenberg Valentino, tuttavallisemmin Wallu, on upea musta vuonna 2007 syntynyt ruuna. Wallu on helppo ratsastettava, sillä on hyvä, oma eteenpäinpyrkimys. Wallu toimii kentällä, maastossa, esteillä ja maastoesteillä mallikkaasi. Säkäkorkeus 145 cm.

Suomenhevonen

Rostiina

Rostiina on 2003 syntynyt suomenhevostamma. Säkäkorkeutta on 155 cm. Rostiinan vahvuus on esteet, missä se tuo epavarmemmankin hypääjän maaliin asti. Myös maastossa toimii hyvin.

Puoliverinen

Aamori

Amor De Agosto on Wallun ja Monan varsa, joka on syntynyt 2014. Aamorin askeleet ovat superpehmeät istua. Aamorin säkä on 140cm.

Eestinponi

Leksi

Leksi on pieni ja pippurinen eestinponitamma. Säkäkorkeutta löytyy 140 cm verran. Leksi tykkää hypätä ja toimii alkeisratsastajilla mallikkaasti talutuksessa. Leksi on syntynyt 2014.

Shetlanninponi

Ulle

Ulle on shetlanninponiruuna, joka on kiltti ja helppo pientenkin hoitaa ja ratsastaa. Edistyneemmillä ratsastajilla Ulle menee niin esteet, kuin maastolaukatkin muiden mukana. Pieni pilke silmäkulmasta löytyy myös Ullelta

Puoliverinen

Mona

Moneta eli Mona on 1998 syntynyt puoliveritamma. Mona on herkkä ja taitava, mutta silti sopii myös alkeisratsastajille. mona on Aamorin emä ja säkäkorkeutta löytyy 165 cm.

Suomenhevonen

Riski-Mikko

Riski-Mikko on yksityinen ja sen omistaa Tarja Tynilä. Mikko on kiltti ja pullea suomenhevosruuna. Se on syntynyt 2007 ja on 155cm korkea.

Suomenhevonen

Hyrskyn Hurja

Hessu on vuonna 2017 syntynyt suomenhevosruuna, jonka säkäkorkeus on noin 145 cm. Hessu taitaa koulu-, este- ja maastoesteet sekä kärryjen vetämisen. Hessun tunnistaa parhaiten upeasta blondista harjasta.